Web security: účinná ochrana pred napadnutím webstránky

Bezpečnosti prevádzky nášho hostingu venujeme mnoho úsilia. Aby sme vašu webstránku preventívne ochránili pred zneužitím bezpečnostných chýb, vyvinuli sme novinku – Web security.

Web security je služba ponúkajúca preventívnu a účinnú ochranu pred napadnutím vášho webu. Po aktivácii Web security, budeme súbory vašej webstránky kontrolovať na dennej báze priamo na serveri. Pri nájdení malwaru, prejdeme uložený zdrojový kód webu, a škodlivé skripty v čo najkratšom čase odstránime za vás. Web secrity kontroluje podozrivé IP adresy pristupujúce na vašu doménu a garantuje ochranu pred DDOS útokmi.

Web security ACTIVE 24

Kontrola blacklistu

Web security zahŕňa aj sledovanie čiernej listiny Google. Pri zapísaní vašej domény na Google blacklist, zariadime jej odlistovanie.

Výsledky kontroly sledujete online

Výsledky denného skenovania súborov na doméne sledujete v online rozhraní Zákazníckeho centra. O bezpečnostných incidentoch na vašej doméne budete informovaní vždy včas.

Web Security Express

Nemáte Web security a zistili ste, že váš web bol napadnutý? Kontaktujte nás a aktivujte si Web security Express. Jednorazovo váš web prejdeme a nebezpečný malware odstránime.

Pre zdieľaný hosting, VMS subservery a dedikované servery

Web security sa dá aktivovať pre zdieľaný neobmedzený hosting, ktorý už u nás máte, aj pre novozriadený hosting na platforme Linux. Využitie nájde aj na VMS subserveroch a dedikovaných serveroch s OS Linux. Službu si aktivujete v Zákazníckom centre. Pre nový zdieľaný hosting s aktivovanou službou Web security, sme predpripravili hostingový balíček Komplet.

Vyskúšajte Web security za uvádzaciu cenu do 30.6.2019 4 €/ mesiac (4,80 € s DPH)