Turbo hosting: ako si ho aktivovať na bežiacom hostingu?

Turbo hosting zrýchli načítavanie webstránky. Vedeli ste, že Turbo si viete aktivovať na už bežiacom hostingu? Len za 1 € (1,20 € s DPH) mesačne to stojí za to, nie? Poradíme vám ako postupovať pri aktivácii Turba.

Pre aktiváciu Turbo hostingu si pripravte prihlasovacie údaje do nášho control panela – Zákaznícke centrum. Najjednoduchšia cesta k aktivácii Turbo hostingu na existujúcom virtuálnom serveri je kliknutie na priamy odkaz https://customer.active24.com/install/hostingExtension. Tu kliknite na tlačidlo Aktivovať Turbo hosting. E-mailom vám príde výzva k platbe na úhradu služby. Do 30.6.2019 si Turbo k bežiacemu hostingu aktivujete za uvádzaciu cenu len 1 € (1,20 € s DPH) za mesiac. Po prijatí úhrady, presunieme váš hosting na server pre rýchlejšie weby. Určite vás poteší dôležitá informácia, že v priebehu presunu nedochádza k žiadnemu výpadku prevádzky webu.

Čo je Turbo hosting? Turbo hosting je rozšírenie zdieľaného hostingu, ktoré zrýchli načítavanie webstránky. Tým sa zvýši potenciál vašej webstránky na vyššiu pozíciu v organickom vyhľadávaní Google a zlepší sa používateľská skúsenosť návštevníka vašej webstránky. Turbo hosting prevádzkujeme na špeciálne upravenom serveri, kde váš web využíva viac serverových prostriedkov a načítava sa rýchlejšie. Agregácia servera je 10x nižšia ako pri iných serveroch využívaných pre zdieľaný hosting.