Turbo hosting: ešte rýchlejší hosting pre vašu webstránku

Rýchlosť načítania webstránky je dôležitá z pohľadu používateľa aj prevádzkovateľa webu. Zdieľaný hosting sme rozšírili o novinku – Turbo hosting, s ktorým váš web pobeží ešte rýchlejšie. Turbo hosting si aktivujete pre už zriadený webhosting, aj pre nový hosting s operačným systémom Linux.

Rýchlosť je dôležitá

Turbo hosting prevádzkujeme na samostatnom serveri s nižšou agregáciou a vyššími systémovými prostriedkami. Vďaka tomu sa váš web bude načítavať rýchlejšie. To ocenia návštevníci vášho webu, aj vy ako prevádzkovateľ – vďaka potenciálu na lepšie pozície vo vyhľadávači.

Kde aktivujete Turbo hosting

Na novom hostingu si Turbo aktivujete objednávkou nového balíčka zdieľaného hostingu Komplet. Nový hosting bude zriadený priamo na serveri pre rýchlejšie webstránky. Máte už u nás hosting zriadený a chcete Turbo? Aktivujte si ho v online rozhraní Zákazníckeho centra hv detaile virtuálneho servera.

Hosting Turbo ACTIVE 24

Turbo hosting pre WordPress

Mysleli sme aj na priaznivcov redakčného systému WordPress. V rámci Turbo hostingu pre WordPress inštalujeme plugin pre zrýchlenie webstránky.

Turbo hosting podporujeme na zdieľanom hostingu s OS Linux, PHP 5.6. a 7.x. Detaily pre aktiváciu Turbo hostingu nájdete v tejto nápovede.

Využite uvádzaciu cenu pre Turbo hosting od 1 € (1,20 €) za mesiac do 30.6.2019.