Webový certifikát: Let´s Encrypt zadarmo

SSL certifikát Let´s Encrypt si s hostingom od ACTIVE24 nainštalujete na svoj web a internetový obchod automaticky a bezplatne.

Na každý web vám automaticky nainštalujeme dôveryhodný SSL/TLS certifikát Let’s Encrypt, ktorý vám zaistí zabezpečený HTTPS prístup. Bezpečnostný webový certifikát – SSL certifikát – zaistí šifrovaný prenos dát prostredníctvom protokolu HTTPS a prevádzka vášho webu tak bude bezpečnejšia.

Webstránka alebo internetový obchod s webovým certifikátom:

  • je dôveryhodnejšia – používateľ prenáša citlivé dáta ako meno a prihlasovacie údaje na server šifrovane. Certifikát bráni pokusom o zneužitie citlivých dát.
  • zvýšite potenciál vášho webu na vyššie pozície v organickom vyhľadávaní Google, ktorý webstránky s https:// kladie na vyššie pozície v neplatenom vyhľadávaní

SSL certifikát Let´s Encrypt na náš zdieľaný webhosting inštalujeme automaticky a bezplatne už pri zriadení hostingu. Certifikát je dostupný pre OS Linux aj Windows. Pre rozsiahlejšie projekty je k dispozícii viacero typov SSL certifikátov od overených certifikačných autorít.