E-maily: užívajte si vylepšenia e-mailového riešenia

Používatelia e-mailového riešenia ACTIVE 24 E-mail majú dôvod na radosť. E-mailové riešenie sme upgradovali a  máme niekoľko noviniek, ktoré vám uľahčia prácu s e-mailovou schránkou a prinesú väčší komfort pri jej používaní. Prinášame krátky prehľad vylepšení.

Voľba veľkosti
Po novom si sami zvolíte veľkosť odsadenia medzi zobrazenými položkami. Do jedného prehľadu sa vám teraz zmestia desiatky e-mailov a konverzácií. Stačí si pomocou voľby veľkosti vždy zobrazenej v hornej časti obrazovky, zvoliť požadované odsadenie.

Oneskorené odosielanie e-mailov
Stalo sa vám, že ste omylom odoslali e-mail pred jeho dopísaním? Teraz máte možnosť odoslanie e-mailu do 5 sekúnd odvolať a text dokončiť.

Odhlásenie z odoberania noviniek
Máte pocit pretlaku prijatých noviniek v e-mailovej schránke? Jednoducho sa odhláste z ich odberu pomocou odkazu zobrazeného priamo v hlavičke správy. Nemusíte tak pracne hľadať odkaz pre odhlásenie na konci prijatého newslettera.

Jednoduchšie vytváranie nových správ a udalostí
Okno pre vytvorenie novej správy a novej udalosti v kalendári má nový dizajn. Posielanie správ a zakladanie udalostí do kalendára je pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Nový algoritmus dokáže nájsť vhodný čas pre schôdzku aj v prípade veľkého počtu účastníkov.

ACTIVE 24 E-mail nové správy a udalosti

Nasledujúce vylepšenia sa dotýkajú používateľov, ktorí si svoj e-mail upgradovali na Schránku PLUS. Ak vás lákajú rozšírené funkcie ako je TeamChatWebDokumenty a ďalšie, kontaktujte našu Zákaznícku podporu a požiadajte o upgrade svojej e-mailovej adresy. Do konca januára 2019 získate schránku PLUS za akciovú cenu.

Zdieľanie e-mailov v TeamChate
E-maily sa po novom dajú nakopírovať do TeamChatu, nazdieľať ostatným kolegom a diskutovať s nimi o obsahu e-mailu. Na e-mail máte možnosť odpovedať priamo z TeamChatu a pred odoslaním ho viete upraviť.

Denný prehľad aktivity na TeamChate
TeamChat posiela e-mailové upozornenia o nových príspevkoch, súboroch alebo zmienkach o vás. Môžete sa spoľahnúť, že budete upozornení na všetko dôležité.

Editácia príloh pomocou WebDokumentov
Po prijatí dokumentu v e-maile si dokument pomocou editora otvoríte a viete ho upravovať. Po zatvorení sa vás systém opýta, či chcete upravenú kópiu poslať kolegovi hneď späť do mailu. Dokument nemusíte pracne ukladať a dohľadávať v počítači.

Kontingenčné tabuľky vo WebDokumentoch
Vo WebDokumentech pribudla možnosť vyvárať kontingenčné tabuľky. Vylepšená je aj spolupráca s formátmi MS Office.