E-mailová schránka PLUS – kancelária v mobile

Na začiatku tohto roka sme nasadili novú službu ACTIVE 24 E-mail, s ktorou máte e-maily, dokumenty a kontakty v mobile vždy po ruke. Za rozumnú cenu získate mailové schránky s veľkým priestorom (10 alebo 30 GB) pre správy a dokumenty. Tie naviac môžete jednoducho zdieľať medzi jednotlivými schránkami v prostredí  prehľadného webmailu. K dispozícii máte aj kalendár, ktorý je kompatibilný s Outlookom.
PLUS schránka

E-mailová schránka ACTIVE 24 E-mail navyše prináša rad užitočných funkcií online kancelárie. Ak ju povýšite na službu schránka PLUS, získate nie len väčší priestor, ale i ďalšie rozšírené funkcie, vďaka ktorým budete môcť synchronizovať dáta medzi viacerými zariadeniami a mať tak všetko potrebné stále po ruke.

Alternatíva ku Microsoft Exchange
Schránka PLUS vám poskytne funkcie porovnateľné s riešením Microsoft Exchange. Či už ide o mailové správy, obsah kalendára alebo vaše kontakty, so schránkou PLUS sa môžete spoľahnúť, že ich vždy nájdete tam, kde ich potrebujete – v počítači, tablete alebo smartphone.

Synchronizácia dát
Schránka PLUS podporuje modernú technológiu Exchange ActiveSync®, ktorá zaisťuje PUSH synchronizáciu dát. O novej správe alebo udalosti v kalendári sa tak dozviete ihneď. Synchronizuje kompletný obsah schránky, a to až medzi piatimi zariadeniami. Nech ste kdekoľvek,  dostanete sa ku svojim správam, dohľadáte kontakt na svojich kolegov alebo skontrolujete svoju dennú agendu v kalendári. Táto technológia je podporovaná na platformách iOS, Android, Windows Phone a BlackBerry 10, svoje dáta tak môžete synchronizovať na väčšine mobilných zariadení na trhu.

Jednoduché nastavenie účtu
Ďalšia užitočná vlastnosť, tzv.  autodiscover, vám pomôže nastaviť schránku PLUS veľmi jednoducho do vášho Outlooku alebo mobilného zariadenia. Stačí zadať e-mailovú adresu a heslo ku schránke, ostatné parametre si program stiahne automaticky zo servera.
Prehľad mobilných  zariadení, ktoré máte synchronizované s mailovou schránkou, nájdete vo webmaili. Máte tak kontrolu nad tým, že k vašim dátam nemá prístup nikdo cudzí. Pri strate mobilu alebo tabletu môžete dokonca priamo z webmailu svoj e-mailový účet vzdialene odinštalovaš alebo mobilné zariadenie vrátiť do továrenského nastavenia.

Chatujte so svojimi kolegami
Ak si aktivujete schránku PLUS, bude sa vám vo webmaili zobrazovať rozhranie pre chat. Vďaka tomu môžete rýchlo a efektívne komunikovať s kolegami a priateľmi. Táto funkcia podporuje verejný štandard XMPP, na chat vo webmaili tak napojíte i profil z Facebook messengera, IM aplikácie Googlu a ďalších služieb.

Preverené riešenie, spokojní zákazníci
Služba ACTIVE 24 E-mail je postavená na spoľahlivom riešení Icewarp, ktoré je na trhu už pätnásť rokov a zákazníci ho využívajú vo viac ako 50 krajinách.

Ako objednať?
Schránku PLUS objednávajte spolu so základným balíčkom e-mailov na našich stránkach. Upgrade vás vyjde na 2,60 € bez DPH mesačne za každú schránku. Ak už využívate riešenie ACTIVE 24 E-mail a chcete niektoré zo svojich schránok upgradovať na schránku PLUS, kontaktujte prosím našu zákaznícku podporu.