3x voľný vstup na Junior Internet

Rozdávame 3 voľné vstupenky na konferenciu Junior Internet 2016, ktorá sa uskutoční 18. a 19.marca 2016 na FIIT STU v Bratislave. Junior Internet je súťažná konferencia, ktorá ponúka odrazový mostík pre začínajúcich webových programátorov, grafikov a dizajnérov, programátor mobilných aplikácií a blogerov. Na podujatí mladí nadšenci predstavujú svoje projekty a ďalšie vízie skúseným odborníkom v úlohách porotcov a prednášajúcich.

Mladí súťažiaci internetoví nadšenci prihlásli tento rok svoje projekty do súťaže v týchto kategóriách – JuniorBLOG, JuniorLEARN, JuniorTEXT, JuniorAPP, JuniorDESIGN a JuniorWEB. Komisia v prvom kole z prihlásených projektov vybrala tých, ktorí budú môcť vo svojej kategórii na dvojdňovej konferencii svoje práce odprezentovať.

Ako získať voľnú vstupenku?
Na marketing(zavináč)active24.sk nám napíšte zoznam všetkých súťažných kategórií v ktorých budú súťažiaci na konferencii Junior Internet súťažiť. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 3 šťastlivcov, ktorí si pri registrácii pred začiatkom konferencie 18.3.2016 budú môcť prevziať voľný vstup od nás ACTIVE24.
junior-internet_FB

Konferenciu Junior Internet organizuje AMAVET – Asociácia pre mládež, vedu a techniku – záujmové občianske združenie s orientáciou na mladých ľudí, popularizáciu vedy a techniky.