Nové e-mailové riešenie

Radi by sme vám predstavili našu novú službu, ktorú sme po starostlivomm vývoji nasadili na začiatku tohto roka. Ide o ACTIVE 24 E-mail, spoľahlivú službu, ktorá spĺňa všetky nároky na moderné e-mailové riešenie.

Základný balíček ACTIVE 24 E-mail zahŕňa päť schránok, z ktorých každá má dostatočnú kapacitu 10 GB pre všetky vaše správy či dokumenty. Jednotlivé adresy vytvárate jednoducho v našom Zákazníckom centre.
icewarp_zc

Moderný webmail

K svojej schránke budete pristupovať cez prehľadný webmail. Toto rozhranie je vhodné i pre prácu na tabletoch a mobilných telefónoch, svoje správy si tak prečítate kdekoľvek budete chcieť. Pomocou webmailu je možné jednoducho zdieľať kalendár alebo kontakty s inými užívateľmi. Medzi jednotlivými schránkami môžete zdieľať i dokumenty a zefektívniť tak svoju prácu. Ak ste zvyknutí pracovať s poštou v Outlooku alebo inom poštovom programe, jednoducho s ním svoju schránku prepojíte a v prípade otázok vám poradia operátori našej nonstop zákazníckej podpory.
icewarp_webmail1

Myslíme na bezpečnost

So službou ACTIVE 24 E-mail budete mať svoje schránky perfektne zabezpečené, prístup ku schránkam prebieha výhradne cez šifrované spojenie. Na poštovnom serveri je nainštalovaný anitvírus, ktorý kontroluje e-maily aj súbory uložené v užívateľských zložkách. Samozrejmosťou je antispamový filter, k ochrane pred nevyžiadanou poštou prispieva i greylisting. Vaše správy pravidelne zálohujeme, v prípade nechcenej straty dát je možné ich zadarmo obnoviť práve z týchto pravidelných záloh.

Viac možností s variantou PLUS

Ak pre svoje správy a dokumenty potrebujete väčší priestor, upgradujte si svoju schránku na variantu PLUS. Získate tým kapacitu 30 GB, u PLUS schránok je naviac vo webmaili k dispozícii zabudovaný instant messenger, ktorý sa dá ľahko napojiť na globálne chatovacie služby. S PLUS schránkou budete mať k dispozícii službu ActiveSync, pomocou ktorej ľahko synchronizujete svoju schránku so smartphonom alebo tabletom a budete ju tak mať vždy poruke s aktuálnymi dátami.

Službu ACTIVE 24 E-mail objednávajte na našich stránkach. V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte na našu zákaznícku podporu.