Finále Letnej súťaže 2014 má až 3 výhercov. Vyhrali ste?

Počas celého leta od začiatku júla 2014 sme každý týždeň uverejňovali v našej Letnej súťaži súťažné otázky a úlohy. Súťaž vás zaujala, čoho dôkazom bolo množstvo správnych odpovedí na súťažné otázky. S radosťou sme rozdali rôzne ceny vrátane vecných cien a našich služieb. Dnes sme vyžrebovali posledných 3 výhercov – Jarmila Janišová, Renáta Mularčíková a Emanuel Plátek. Všetci traja vyhrávajú od nás aj tričko aj USB flash disk. Blahoželáme!

Posledná súťažná otázka Letnej súťaže 2014 znela: Napíšte nám (vyjadrené v %) aký je aktuálny stav sťahovania do nášho nového dátového centra TOWER (podiel prevádzky ACTIVE24 z DC TOWER)

Správna odpoveď: Číslo sa v priebehu súťažného týždňa mierne menilo, v závislosti na pokračujúcich sťahovacích prácach. Aktuálny stav podielu prevádzky z nášho nového dátového centra DC TOWER sa v priebehu súťažného týždňa zvýšil z 91% na 93%.

V posledný súťažný týždeň sme súťažili o USB flash disk s kapacitou 8 GB a kvalitné polo tričko

tričká

Letné prázdniny sa končia a spolu s nimi aj naša Letná súťaž 2014. Sledujte nás však ďalej, na našej sociálnej sieti https://www.facebook.com/domeny.sk?ref=hl prinášame novinky pravidelne.