Posledná súťažná otázka Letnej súťaže 2014. Odmeníme až 3 súťažiacich!

Počas celého leta od začiatku júla 2014 sme každý týždeň uverejňovali v našej Letnej súťaži súťažné otázky a úlohy. Súťaž vás zaujala, čoho dôkazom bolo množstvo správnych odpovedí na súťažné otázky. S radosťou sme rozdali rôzne ceny vrátane vecných cien a našich služieb. Dnes uverejňujeme poslednú súťažnú otázku a vy máte toto leto poslednú šancu na výhru! 1.9.2014 vyžrebujeme až 3 výhercov a všetci traja získajú od nás aj tričko aj USB flash disk. Tak poďme na to!

Letnú súťaž sme začali otázkou na naše nové dátové centrum TOWER a aj ju ukončíme otázkou na DC TOWER.

Posledná súťažná otázka Letnej súťaže 2014, platná pre súťažný týždeň 26.8. – 1.9.2014 znie: Napíšte nám (vyjadrené v %) aký je aktuálny stav sťahovania do nášho nového dátového centra TOWER (podiel prevádzky ACTIVE24 z DC TOWER) (číslo sa v priebehu súťažného týždňa môže mierne zvyšovať v závislosti na pokračujúcich sťahovacích prácach. Je to v poriadku, uznáme správne číslo pre daný deň, keď vaša odpoveď dorazí)

Pomôcka: správnu odpoveď hľadajte na http://tower.active24.cz/
Správnu odpoveď nám pošlite na adresu marketing(zavináč)active24bodkask.

Tento týždeň súťažíme o USB flash disk s kapacitou 8 GB a kvalitné polo tričko

tričká

Podmienky súťaže:

1. Každý týždeň vyžrebujeme výhercu alebo výhercov, ktorý nám zaslal správnu odpoveď na súťažnú otázku v daný týždeň na adresu marketing(zavináč)active24bodkask. Výherca bude kontaktovaný a výhra mu bude doručená poštou v prípade vecnej ceny a zriadením služby v prípade výhry vo forme našej služby
2. Do súťaže sa môžu zapojiť slovenskí zákazníci ACTIVE 24 a slovenskí návštevníci našich webových stránok a sociálnych sietí
3. Vrámci jedného týždňa sa do súťaže môže každý účastník zapojiť len raz jednou správnou odpoveďou (máme prehľad o IP adresách, z ktorých odpovede prichádzajú)
4. ACTIVE 24 si vyhradzuje čas 14 pracovných dní na doručenie ceny
5. ACTIVE 24 si vyhradzuje právo nezaradiť do žrebovania takých účastníkov akcie, ktorí nebudú spĺňať podmienky akcie, alebo v prípade pochybností o dodržaní pravidiel akcie.
6. Akcia nie je “spotrebiteľskou lotériou” podľa zákona Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.