Start-upová súťaž v spolupráci s birdz.sk

V spolupráci so známou tvárou slovenského internetu Tomášom Abaffym a komunitným portálom pre mladých www.birdz.sk sme pripravili súťaž o najlepší start-upový projekt.

Súťaž je dobrou príležitosťou na zviditeľnenie vlastnej tvorby pre mladých slovenských webdizajnérov, programátorov, bloggerov, zakladateľov internetových portálov. Do súťaže sa môžu so svojim projektom prihlásiť tí mladí ľudia vo veku do 27 rokov, ktorí vedia ponúknuť vlastnú internetovú tvorbu či nekomerčného alebo komerčného charakteru.

Súťaž bola odštartovaná

Koordinátor súťaže Tomáš Abaffy, začiatkom mája odštartoval súťaž sériou článkov v ktorých okrem iného získate nápady na začatie svojej internetovej kariéry a prehľad o náplni práce webdizajnéra. Obsahovo zaujímavé články budú priebežne pribúdať a pre začiatočníkov v internetovej kariére to bude akiste zaujímavé čítanie. Priebeh súťaže preto nezabudnite pravidelne sledovať.

Prihláste sa a vyhrajte!

Svoj projekt do súťaže môžete prihlásiť tu. Najlepšie projekty budú odprezentované na portáli www.zajtra.sk a na víťaza čaká lákavá odmena – Apple ipad.

Do súťaže sme za ACTIVE 24 venovali 50 multihostingových balíčkov HOME, ktoré si môžete vyskúšať zadarmo. Viac podrobností hľadajte na www.birdz.sk.