Active 24 vám prináša doménové koncovky obľúbených destinácií

Vo ostatnom období vzrástol dopyt našich klientov po doménových koncovkách, ktoré sme štandardne neponúkali. Ako registrátor domén, ktorý si váži potreby našich zákazníkov, sme tieto požiadavky riešili individuálne. Vzhľadom na nemalý a stále rastúci záujem, sme sa rozhodli najviac dopytované doménové koncovky štandardne zaradiť do nášho portfólia.

Mnohí z nás cestujú v lete do Talianska, Francúzska, Španielska, ale niektorí volia aj exotickejšie destinácie Srbsko, Bielorusko, Slovinsko prípadne niektoré z ázijských krajín ako je Tchaj-wan, Hongkong, India, ale aj Gambia či Kolumbia.

Či podnikáte alebo len radi cestujete, verte, že ak sa budete v danej krajine prezentovať pod národnou doménou, budete na Vašich obchodných partnerov či priateľov pôsobiť vierohodnejšie a profesionálnejšie.

Aby sme vám uľahčili vstup na trh prípadne cestu k vašim priateľom, rozhodli sme sa rozšíriť našu ponuku doménových koncoviek ako z oblasti európskych, tak aj svetových domén:
Európske destinácie: .IT (Taliansko) .ES (Španielsko) .RS (Srbsko) .SI (Slovinsko) .BY (Bielorusko).
Svetové destinácie: .TW (Tchaj-wan) .HK (Hongkong) .IN (India) .GM (Gambia) .ASIA (Ázia) .CO (Kolumbia) ale i .MU (Maurícius).

Zaujímavosťou je, že sa po mnohých rokoch čakania objavila prvá ccTLD doména, ktorá je použiteľná v celosvetovom meradle a tou je práve koncovka .CO. Na celom svete sa pod skratkou CO rozumie spoločnosť, organizácia a obchod. Novo ponúkaná .CO doména je ľahko zapamätateľná a jej záber využitia poskytuje veľký potenciál, mnoho našich zákazníkov preto volí .CO doménu ako alternatívu k doméne .COM.

Prečo si vybrať práve .CO doménu?
– Ľahká zapamätateľnosť
– Vysoká relevancia pre súkromnú aj pre obchodnú sféru
– Mnoho voľných doménových mien

Ak by vás zaujímali i iné doménové koncovky, neváhajte sa na nás obrátiť, individuálne vieme zaistiť registráciu väčšiny európskych i svetových domén.