BarCamp v Žiline – pozvánka na príjemne strávenú sobotu

Túto sobotu (28.5.2011) sa po druhýkrát zúčastníme už štvrtého slovenského BarCampu. Stanica Žilina – Záriečie, ako známy žilinský kultúrny uzol, bude hostiť IT nadšencov a geekov aj tento rok.

Čo je Barcamp

Pre tých, ktorí sa na BarCampe doteraz nezúčastnili by som rada priblížila, o čom toto podujatie je. Ako napovedá webstránka podujatia, BarCamp je medzinárodná sieť user-generated otvorených konferencií, na ktorých sa z účastníkov stávajú prednášajúci. Je to stretnutie ľudí, ktoré sa zrodilo z túžby po zdieľaní a učení v otvorenom prostredí. Zámerom tohto podujatia sú nielen prednášky a ukážky, ale hlavne diskusia a spolupráca prednášajúceho s publikom.

Prednáška o doménovej kriminalite

Program BarCampu začne o 10:00 prednáškou kolegu Martina Dlouhého o Doménovej kriminalite. Martin sa v ACTIVE 24 venuje doménam ako samostatnému produktu našej firmy. Ak sa chcete dozvedieť niečo viac o tom ako predchádzať zneužitiu vašej domény a ako postupovať v prípade, že k nemu predsa len dôjde, očakávame vás v sále 1.
Počas celého dňa bude program nabitý ďalšími zaujímavými prednáškami.

Vstup zadarmo, odvoz aj autobusom

Vstup na BarCamp je zadarmo. Odvoz autobusom v smere Brno-Bratislava-Žilina môžete taktiež využiť zadarmo. Kapacita miest je obmedzená, preto sa čo najskôr v prípade záujmu prihláste.

Verím, že som niektorých z vás inšpirovala a uvidíme sa na štvrtom slovenskom BarCampe v Žiline!