Pomôžte nám vyladiť nové Zákaznícke centrum

Snažíme sa vylepšovať naše služby i rozhrania v ktorých svoje služby u nás spravujete. Pripravili sme redizajn online rozhrania Zákazníckeho centra a ponúkame Vám ho teraz v beta verzii na ostestovanie. Ak máte čas a chuť pomôcť nám vylepšiť rozhranie v ktorom spravujete svoje služby a platby, uvítame to.

Nové funkcie
Redizajnované Zákaznícke centrum je plne responzívne, budete ho môcť pohodlne používať v mobile i na tablete. Prináša viacero nových funkcií. Prečítajte si malú ochutnávku toho, čo sme vylepšili a najmä … prihláste sa do rozhrania a testujte. Prihlásiť sa môžete pod svojimi zákazníckymi údajmi tu: beta-customer.active24.com

Rýchle voľby
V pravom hornom rohu obrazovky sa zobrazujú ikonky, ktoré vám pomôžu s orientáciou v Zákazníckom centre. Tlačidlá sa vám budú zobrazovať na každej stránke.
ACTIVE24 Zákaznícke centrum

Úvodná stránka a navigácia
Hneď na úvodnú stránku sme umiestnili odkazy na najpoužívanejšie sekcie. Žiadne zdržiavanie, po prihlásení môžete prejsť priamo do požadovaného oddelenia bez zbytočného klikania. Ponechali sme ľavé menu s kompletnou ponukou. Na štruktúru menu sa zamerali naši UX experti, veríme preto, že bude pre vás prehľadnejšie.

Zoznam služieb
Prehľad všetkých služieb je jednou z noviniek novej verzie. Nájdete v ňom všetky služby, ktoré ste si objednali a ich aktuálny stav. Priamo z tohto zoznamu jednoducho prejdete na súvisiace platby a možnosť úhrady doteraz nezaplatených služieb.

Platby
Stará známa tabuľka v novom kabáte. Ide o prehľad všetkých platieb, z ktorého ľahko stiahnete PDF s faktúrou alebo skontrolujete históriu platieb. Aktuálne neuhradené platby budú zvýraznené na začiatku zoznamu. Ten sa jednoducho dá exportovať do CSV súboru.
ACTIVE24 platby

Domény a správa DNS
V tejto položke sú evidované všetky vaše zaregistrované domény. Ak máte domén viac, využite vyhľadávanie podľa filtrov. Zoznam je možné stiahnuť do CSV súboru. Nový vzhľad má detail každej domény. V ňom sú prehľadne zoradené odkazy na jednotlivé akcie na doméne. Detail domény sa otvára priamo v zozname, čo umožňuje väčšiu plynulosť pri práci. Správa DNS záznamov sa zmenila pomerne zásadne a veríme, že sa vám s ňou bude pracovať jednoduchšie. Formulár dynamicky mení vstupné pole podľa typu pridávaného záznamu.

Autorizovaná požiadavka
Potrebujete sa spojiť s našou zákazníckou podporou? Zaslanie autorizovanej požiadavky zo Zákazníckeho centra je priestor, z ktorého nám bezpečne pošlete svoje otázky a požiadavky na zmeny nastavení. Tým, že ste sa do rozhrania Zákazníckeho centra prihlásili, takto odoslaná požiadavky nám dáva istotu, že komunikujeme s konkrétnym zákazníkom. Pre uľahčenie komunikácie sme pridali možnosť pripojiť k Autorizovanej požiadavke súbory do súhrnnej veľkosti 5 MB. Vpravo hore nájdete ikonku Chat, otvorením ktorej s nami môžete začať priamu konverzáciu.

Pozor ostrá
Zmeny ktoré urobíte v nastaveniach beta verzie sa reálne prevedú tak ako keby ste ich robili v aktuálnej verzii.

Váš názor nás zaujíma
Nové Zákaznícke centrum sme pripravovali spoločne s vami a na vašom názore nám záleží. Ak narazíte na akúkoľvek nezrovnalosť, alebo nás budete chcieť za niečo pochváliť, využite na to prosím kontaktný formulár, ktorý je v ľavom menu pod odkazom „Váš názor“.