Nové funkcie pre váš e-shop

Pripravili sme pre vás upgrade e-shopového riešenia. Novú generáciu e-shopu budú môcť využívať noví zákazníci a budú na ňu prevedené aj všetky už bežiace internetové obchody našich zákazníkov. Aké sú najväčšie výhody upgradu? To sa dozviete v tomto článku.

Moderný vzhľad
V novej verzii e-shopu budete mať na výber z dvanástich šablón. Každá z nich je responzívna, váš obchod tak bude optimalizovaný i pre zobrazenie v mobiloch a tabletoch. Responzívna bude i administrácia obchodu, vďaka tomu môžete objednávky vybavovať takmer kedykoľvek. Administrácia dostane nový kabát, jej ovládanie by malo byť intuitívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Väčšia bezpečnosť
Vďaka moderným technológiám dokážeme po upgrade váš e-shop zabezpečiť SSL certifikátom. To ocenia vaši zákazníci, ktorých dáta budú teraz v bezpečí. Obchod zabezpečený SSL certifikátom má naviac výhodu oproti nezabezpečeným obchodom pri vyhľadávaní na Googli.

Plynulejšia prevádzka
U novej generácie e-shopov je záťaž rozložená medzi viacero serverov. Vďaka tomu sa výrazne zrýchli prevádzka administrácie i samotného obchodu. Všetky obchody bežia na našich spoľahlivých serveroch, ktoré sú uložené v špičkovom datacentre.

Nové funkcie
Vďaka upgradu vám dokážeme ponúknuť väčšie množstvo funkcií pre váš e-shop. Tie vám pomôžu zjednodušiť prácu sebe i zákazníkom a zefektívniť celý obchod. Nižšie si prečítajte viac o nových funkciách.

Prihlásenie cez Facebook, Google+ alebo mojeID
Málo koho baví vyplňovať v každom obchode svoje údaje kvôli registrácii. Umožnite svojim zákazníkom prihlásenie cez profily, ktoré už majú založené, a uľahčite im prácu.

Hodnotenie produktov
Užívateľské recenzie a hodnotenia často rozhodujú o nákupe. Nechajte zákazníkov ohodnotiť vaše produkty pomocou hviezdičiek a vytvárať obsah pomocou recenzií, ktoré si sami budete schvaľovať.

Nápoveda
Slúži pre cielené vyhľadávanie produktov v obchode. Vďaka nápovede nájdu vaši zákazníci presne to, čo chcú.

Vlastný stav objednávky
Odlíšte sa od konkurencie! S vlastnými stavmi objednávok si vás zákazníci budú pamätať.

Prevod e-shopu na novú generáciu
Upgrade vášho e-shopu urobíme my. Dôjde pri tom ku krátkemu výpadku, obsah obchodu a jeho pozície vo vyhľadávačoch však nebudú dotknuté. O podrobnostiach vás budeme informovať na váš e-mail, v prípade akýchkoľvek otázok či nejasností kontaktujte prosím našu zákaznícku podporu.

Pozrite si prehľad našich e-shopových riešení a založte si vlastný internetový obchod.