Internetový obchod si dnes dokážete vytvoriť celkom sami

Pohrávali ste sa niekedy s myšlienkou založiť si vlastný internetový obchod? Vytvoriť si e-shop a zarábať na internete je dnes možnosť na dosah ruky pre všetkých. Stačí siahnuť po redakčnom systéme, ktorý je v plnej miere pripravený na to aby ste si vlastný internetový obchod dokázali vytvoriť a spravovať celkom sami.
vytvorte-si-svoj-e-shop_02

Len pár krokov k e-shopu
E-shop si založíte a spravujete online, nepotrebujete nič inštalovať na svoj počítač. Začať vám jednoducho pomôže výber z grafických šablón. Obchod potom len naplníte tovarom a môžete začať svoj online biznis.

Kompletná správa e-shopu
Internetový obchod budete spravovať sami po všetkých stránkach – objednávky, zákazníci, marketing, účtovné nástroje a iné. Do ponuky na predaj môžete dať až 15 000 produktov. Systém podporuje funkcie, ktoré k efektívnej správe internetového obchodu iste oceníte. Tovar môžete filtrovať, triediť aj kategorizovať. Zákazník bude mať prehľad o svojich objednávkach a bude dostávať aktuálne informácie o zmene stavu objednávky. Pre podporu predaja môžete okrem exportu na porovnávače cien využiť aj ďalšie nástroje ako napr. strážny pes, množstevné zľavy, odberatelia noviniek, tlačidlá pre sociálne médiá Facebook a Google plus. Svoj eshop môžete prepojiť s učtovnými systémami Pohoda, MoneyS3 a Vario, čo vám uľahčí správu faktúr a dokladov ako aj samotné účtovníctvo.

Vyskúšajte si e-shop na 14 dní (nezáväzne) zadarmo
Viac ako niekoľkokrát prečítať alebo počuť, je raz vyskúšať. Preto sme pre vás pripravili nezáväznú testovaciu verziu na 14 dní zadarmo. Vyskúšajte si sami ako sa internetový obchod vytvára a spravuje. Ak sa do 14 dní od založenia skúšobnej verzie rozhodnete pre plnú verziu, budú dáta zo skúšobnej verzie prenesené do vášho e-shopu. Ceny plnej verzie redakčného systému pre e-shop sa pohybujú od 11 EUR mesačne. Pozrite si kompletný prehľad možností redakčného systému pre internetový obchod.