AKCIA na november – neobmedzený webhosting so zľavou

Počas celého novembra si balíčky neobmedzeného webhostingu Firma a Expert môžete objednať so zľavami. Zľava sa uplatní na prvé platobné obdobie služby, preto je výhodné objednať si neobmedzený webhosting Firma alebo Expert na čo najdlhšie obdobie.

Webhosting s neobmedzeným priestorom prináša zjednodušenie a sprehľadnenie správy webových služieb. Neobmedzený hosting Firma je určený pre päť domén, Expert pre 10 webových prezentácií. Na výber je operačný systém Linux a Windows. Na neobmedzenom webhostingu si môžete automaticky nainštalovať najžiadanejšie bezplatné redakčné systémy ako WordPress, Joomla, Drupal a ďalšie. Weby na OS Linux samozrejme i naďalej podporujú šifrovaný prenos dát medzi klientom a serverom prostredníctvom protokolu HTTPS a SPYDY.
ROZJEDTE-TO-s-neomezenym-hostingem
Staviame na špičkovej technickej kvalite a zázemí

Vaše weby hostujeme len na značkových serveroch v dvoch na sebe nezávislých dátových centrách v Prahe. Prevádzka serverov je pod neustálou kontrolou skúsených administrátorov ACTIVE 24. Dlhodobo sa podieľame na aktivitách združenia Bezpečných poskytovateľov, ktoré majú za cieľ posilňovať bezpečnost internetu, teda i vašich webových projektov.