Posledná šanca vyhrať! Hrajte o nový neobmedzený hosting.

Dnes uverejňujeme poslednú súťažnú otázku tohoročnej Letnej súťaže s ACTIVE 24. Vyhrať môžete neobmedzený hosting pre váš web na 2 roky! Len ten kto súťaží, vyhráva!

Súťažná otázka znie: Ako sa volá funkcia podporovaná na všetkých weboch na našom zdieľanom webhostingu s operačným systémom Linux vďaka ktorej majú weby aktívny prístup cez zabezpečený HTTPS protokol prostredníctvom Self-signed certifikátu?
pomôcka: Odpoveď nájdete na našom webe www.active24.sk v sekcii Webhosting – podsekcia Služby k webhostingu. Na správne odpovede sa tešíme na adrese marketing@active24.sk. Výhercu vyžrebujeme v pondelok 31.8.2015.

Vyhrať môžete nový neobmedzený webhosting Komplet pre váš web na 2 roky a v ňom:

  • neobmedzený diskový priestor pre web
  • neobmedzený počet databáz
  • neobmedzený počet e-mailov a FTP prístupov
  • možnosť inštalácie obľúbených redakčných systémov WordPress, Joomla, Drupal, na jedno kliknutie

    Ležatá osmička
    Podmienky súťaže
    1. 31.8.2015 vyžrebujeme 1 výhercu, spomedzi tých, ktorí nám napísali správnu odpoveď na súťažnú otázku. Výherca bude kontaktovaný e-mailom a službu mu zriadime čo najskôr.
    2. Do súťaže sa môžu zapojiť slovenskí zákazníci ACTIVE 24 a slovenskí návštevníci našich webových stránok a sociálnych sietí
    3. Vrámci jedného týždňa sa do súťaže môže každý účastník zapojiť len raz jednou správnou odpoveďou
    4. ACTIVE 24 si vyhradzuje právo nezaradiť do žrebovania takých účastníkov akcie, ktorí nebudú spĺňať podmienky akcie, alebo v prípade pochybností o dodržaní pravidiel akcie.
    5. Akcia nie je “spotrebiteľskou lotériou” podľa zákona Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.
    letni-soutez_surf e