Neobmedzený webhosting pre webové stránky – nová ponuka ACTIVE 24

V priebehu práve uplynulej dlhej rady horúcich letných dní, sme sa zapotili asi ešte viac ako vy, pretože sme pre vás pripravovali inovovanú ponuku zdieľaného webhostingu. Tá po novom obsahuje neobmedzený priestor pre web, neobmedzený počet databáz, FTP prístupov a súborov.

Webhosting s neobmedzeným priestorom prináša zjednodušenie a sprehľadnenie správy webových služieb. Tým, že sme na zdieľanom hostingu odstránili väčšinu obmedzení, ušetríme vám starosti s dohľadom, rozdeľovaním a prípadným navyšovaním limitov virtuálnych serverov. Ku každému virtuálu dostanete tiež neobmedzený počet FTP prístupov, ktorý vám môže prísť vhod, napríklad ak vyvíjate alebo spravujete rozsiahlejší webový projekt vo viacčlennom tíme ľudí. Počet databáz, ktoré sú s webovou prezentáciou spojené, je u neobmedzeného hostingu tiež neobmedzený.

Neobmedzený hosting ponúkame v 3 balíčkoch – Komplet, Firma a Expert na OS Linux i MS Windows. Rovnako ako ste boli doteraz zvyknutí, je Komplet určený pre hostovanie jedného webu, balíček Firma pre päť a Expert pre 10 webových prezentácií. Cena balíčkov zostáva na priaznivej úrovni, neobmedzený obľúbený balíček Komplet dostanete len za 1,79 € / mesiac bez DPH. Úplné porovnanie cien a parametrov
Ležatá osmička

WordPress, Joomla, Drupal a šifrovaný prenos dát na neobmedzenom hostingu

Rovnako ako doteraz, i pre webhosting s neobmedzeným priestorom platí, že si na nich môžete automaticky nainštalovať najžiadanejšie bezplatné redakčné systémy ako WordPress, Joomla, Drupal a ďalšie. Weby na OS Linux samozrejme i naďalej podporujú šifrovaný prenos dát medzi klientom a serverom prostredníctvom protokolu HTTPS a SPYDY.

Staviame na špičkovej technickej kvalite a zázemí

Vaše weby hostujeme len na značkových serveroch v dvoch na sebe nezávislých dátových centrách v Prahe. Prevádzka serverov je pod neustálou kontrolou skúsených administrátorov ACTIVE 24. Dlhodobo sa podieľame na aktivitách združenia Bezpečných poskytovateľov, ktoré majú za cieľ posilňovať bezpečnost internetu, teda i vašich webových projektov.