Letná súťaž 2015 s ACTIVE 24

Žrebovanie prvej súťažnej otázky už prebehlo 20.7.2015. Na túto súťažnú otázku nám už prosím neodpovedajte.

V ACTIVE 24 žijeme letom a zábavou. Zabavte sa s nami počas tohto leta v Letnej súťaži s ACTIVE 24 a súťažte o vecné ceny.

Aj tento rok sme si pre vás pripravili pár sviežich letných súťažných otázok. Každý druhý týždeň uverejníme tu na našom blogu súťažnú otázku alebo úlohu. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme raz za dva týždne výhercov, ktorých budeme kontaktovať a výhru im doručíme poštou.

Prvá súťažná otázka znie: Ktoré open-source redakčné systémy si môžete na náš hosting nainštalovať na jedno kliknutie (uveďte aspoň 3)
Svoju odpoveď na súťažnú otázku nám napíšte do komentárov pod tento príspevok na blogu. (Tip! Správnu odpoveď hľadajte na našom webe www.active24.sk v sekcii Webhosting (Inštalácia jedným kliknutím)

Čo môžete vyhrať? Pri tejto súťažnej otázke vyžrebujeme 3 výhercov, z ktorých každý vyhraje jedno polo-tričko a jednu šiltovku. Žrebovanie výhercov tejto súťažnej otázky bude 20.7.2015
tričká a čiapky

Podmienky súťaže:

1. Každé dva týždne vyžrebujeme 3 výhercov, ktorí nám napísali správnu odpoveď na súťažnú otázku. Výherca bude kontaktovaný a výhra mu bude doručená poštou do 14 dní.
2. Do súťaže sa môžu zapojiť slovenskí zákazníci ACTIVE 24 a slovenskí návštevníci našich webových stránok a sociálnych sietí
3. Vrámci jedného týždňa sa do súťaže môže každý účastník zapojiť len raz jednou správnou odpoveďou
4. ACTIVE 24 si vyhradzuje čas 14 pracovných dní na doručenie ceny
5. ACTIVE 24 si vyhradzuje právo nezaradiť do žrebovania takých účastníkov akcie, ktorí nebudú spĺňať podmienky akcie, alebo v prípade pochybností o dodržaní pravidiel akcie.
6. Akcia nie je “spotrebiteľskou lotériou” podľa zákona Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.

letni-soutez_pivo