Vytvorte si vlastnú webovú stránku. Jednoducho za pár minút.

So službou Moje stránky si zvládnete vytvoriť webovú stránku sami. Jednoducho a profesionálne.

Verili by ste tomu, že na to aby ste si vytvorili vlastnú webovú stránku nepotrebujete služby webdizajnéra? Naša služba Moje stránky je jednoduchá a s ňou si vlastnú profesionálnu webovú stránku zvládnete vytvoriť a spravovať celkom sami. Ak vytvoreniu vlastného webu nechcete venovať veľké investície a mnoho času, čítajte ďalej …

Jednoducho sami
Moje stránky sú moderný a jednoduchý nástroj s ktorým si vytvoríte vlastný web za veľmi priaznivú cenu a k tomu celkom sami. Pre vytvorenie pôsobivých webových stránok s ním nepotrebujete žiadne technické alebo dizajnérske zručnosti. Nástroj je ľahko ovládateľný aj pre tých, ktorí webové stránky nikdy netvorili. Moje stránky tak ponúkajú rýchlu a jednoduchú tvorbu a aktualizáciu webu aj pre laikov.
moje-stranky_500x400_na web
Len tri kroky od vlastného webu
S Moje stránky ste len 3 kroky od vlastnej webovej stránky. Stačí si vybrať dizajnovú šablónu, prispôsobiť ju podľa individuálych potrieb, naplniť ju obsahom a web môžete publikovať online na zakúpenej doméne.

Vyskúšajte si Moje stránky zadarmo na 14 dní
Moje stránky si viete vyskúšať na dva týždne nezáväzne zadarmo. Ak budete so službou spokojní, do 14 dní si môžete objednať plnú verziu. Dáta zo skúšobnej verzie nestratíte, tie sa vám automaticky prenesú do plnej verzie.

Už za 1 € mesačne
Plná verzia nástroja Moje stránky je k dispozícii v 3 balíkoch. Balík Start dostanete v uvádzacej akciovej cene už za 1 € mesačne. Rozšírenejšia verzia, napríklad za 7 € mesačne vám ponúkne neobmedzený počet podstránok webu, výber zo 120 grafických šablón a dostatok priestoru pre web aj e-maily s názvom vlastného webu. Mobilnú verziu webu si vytvoríte s balíkom Premium, ktorý okrem iných funkcií povoľuje vlastné CSS štýly a úpravy cez HTML kód.

Dobre viditeľný web
Váš web bude s Moje stránky dostupný kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Webové stránky môžu byť prispôsobené pre mobilné zariadenia a kompatibilné s väčšinou smartfónov a tabletov. Web môžete navyše zviditeľniť prepojením s obľúbenými sociálnymi sieťami Facebook, Pinterest, Twitter, Google+ a Tumblr.

Dokonalý prehľad
Iste vás bude zaujímať koľko ľudí váš web navštívilo a ako sa web užívateľsky vyvíja. Štatistiky a reporty s prehľadmi sú súčasťou každej verzie.

Nástroj pre tvorbu webovej stránky Moje stránky je moderný a jednoduchý nástroj s ktorým si vytvorí vlastný web za veľmi priaznivú cenu i laik. Ocenia ho všetci, ktorí vytvoreniu vlastného webu nechcú venovať väčšie investície a mnoho času. Vyskúšajte si Moje stránky zadarmo.

Pozrite si dostupné verzie služby Moje stránky