Urobte si e-shop celkom sami

Mať vlastný internetový obchod je túžba mnohých. Časy, kedy bolo vytvorenie a spravovanie vlastného e-shopu otázkou veľkých investícií sú minulosťou. Dnes si viete eshop vytvoriť a spravovať celkom sami. Naše nové riešenie pre internetový obchod vám ponúka jednoduché a moderné riešenie. Vyskúšajte si ho zadarmo.

Nový e-shop ACTIVE 24 je koncipovaný ako jednoduché a pritom komplexné riešenie, ktoré je pripravené pokryť širokú škálu požiadaviek na nastavenie on-line obchodu. E-shopy umožňujú spravovať až 20 000 položiek tovaru a sú hostované na zdieľanom hostingu Windows Server 2012 R2 Standard v našom dátovom centre. E-shop budete prevádzkovať na vlastnej doméne a jeho súčasťou je 1 GB pre e-maily a naša štandardná zákaznícka podpora 24/7 dní v týždni.
eshopové riešenie
E-shop v plnej verzii podporuje mnoho dlhodobo žiadaných funkcií, ako napojenie na účtovné systémy Pohoda, Money S3 a Vario, export a import dát vo formátoch .xml a .xls, splátkový predaj, silné marketingové nástroje ako napojenie na vyhľadávače tovaru, Google Analytics, strážny pes, odberatelia noviniek, platobná brána PayU a PayPal, široká škála príznakov pre tovar a definícia zliav. Stačí si vybrať jeden z balíčkov líšiacich sa ponúkanými parametrami, šablónu vzhľadu, naplniť obchod tovarom a ste so svojim tovarom na trhu.

E-shop si môžete nezáväzne vyskúšať na 14 dní zadarmo v tzv. Trial verzii. Keď budete chcieť prejsť na plnú verziu, vaše dáta z Trial verzie budú prenesené do plnej verzie e-shopu.

Môžete si vybrať z 3 balíčkov – Standard, Profi a Premium. K balíčkom Standard a Profi si môžete dokúpiť moduly, ktoré nie sú ich súčasťou. Možnosť zmeniť konfiguráciu e-shopu nájdete v Zákazníckom centre. Pre všetky platené verzie e-shopu platí garancia vrátenia peňazí do 30 dní od zriadenia e-shopu.