Kto vyhral multihosting pre 5 domén?

Dnes sme vyžrebovali výhercu štvrtej súťažnej úlohy Letnej súťaže 2014. Stal sa ním Martin Pabiš. Vyhráva od nás multihosting Home na celý rok zadarmo. Výhercovi blahoželáme a o výhre ho informujeme e-mailom.

Ak ste ani tentokrát nevyhrali, nevadí. Už zajtra 29.7.2014 uverejníme ďalšiu súťažnú otázku a môžete skúsiť šťastie opäť. Sledujte nás pravidelne do konca augusta!

Súťažná úloha pre súťažný týždeň 22.7. – 28.7.2014 znela: Vyskúšajte si demo verziu online vizitky od ACTIVE 24 s názvom Superstránka a pošlite nám svoj názor na ňu.

Martinov víťazný názor na Superstránku:
„Vyskusal som novu Superstranku, je to super na jednoduchu stranku pre ludi co nie su zbehli vo web technologiach. Len zopar postrehov:
– za tu kratku dobu co som sa s tym hral som nezistil ako vycentrovat vizitku na stred okna
– nevedel som sa zbavit horneho cerveneho pasu“

Martinovi ďakujeme za podnetný názor, ktorý nám pomôže opäť o niečo vylepšiť Superstránku, ktorú si u nás každý môže ku akejkoľvek u nás registrovanej doméne aktivovať cez naše Zákaznícke centrum zadarmo.

Martin vyhráva multihosting HOME pre 5 domén s možnosťou flexibilného rozdelenia diskového priestoru s kapacitou 10 GB na celý rok zadarmo
multi_Home