Sponzorujeme webhosting start-upových projektov

Podporujeme myšlienku pomoci mladým šikovným študentom a budúcim profesionálnym tvorcom webových prezentácií. Radi by sme prispeli k rozvoju kvalitných, začínajúcich a nádejných študentských webových projektov aj na slovenskom internete. Rozhodli sme sa preto webhostingom zadarmo sponzorovať vybrané začínajúce webové projekty.

Program ACTIVE 24 START-UP sponzoring
… je určený pre podporu rozbehnutia nádejných webových projektov a prezentácií z dielne mladých šikovných ľudí. Čo program ponúka?

Webhosting na 3 roky zadarmo a doména na 1 rok zadarmo
Program ponúka sponzoring webhostingu webového projektu počas prvých troch rokov. K webhostingu okrem toho zabezpečíme aj registráciu novej domény projektu na 1 rok zadarmo. Vybrať si je možné z doménových koncoviek .sk, .eu, .com, .net, .org, .info a biz. V prípade, že doménu už máte a je registrovaná u iného poskytovateľa, podmienkou je jej prevod k nám. DNS hosting domény poskytneme taktiež zadarmo.

Ako sa do programu START-UP sponzoring prihlásiť?
Svojim startup-om sa môžete o sponzoring webhostingu uchádzať kedykoľvek počas roka zaslaním potrebných podkladov a informácií na e-mailovú adresu marketing(zavináč)active24.sk.

Aké informácie budeme potrebovať? Pri výbere projektov, ktoré sa rozhodneme sponzorovať zaváži nielen myšlienka projektu ale aj kvalita a obsah informácií, ktorými bude projekt opísaný. Zaujíma nás hlavná myšlienka webového projektu, popis toho ako sa bude projekt rozvíjať. Pošlite nám podrobnejšie informácie o sebe (meno, vek, štúdium/pracovné zameranie) a o projekte.

Vo svojej žiadosti uveďte parametre webhostingu, ktorý pre svoj projekt potrebujete. Vybrať si môžete z ponuky webhostingu na tejto stránke http://www.active24.sk/produkty-a-sluzby/webhosting/

Bližšie informácie k projektu ACTIVE 24 START-UP sponzoring si môžete prečítať tu.