Ako ušetriť na webhostingu II? Multihostingom.

V prvom dieli seriálu „Ako ušetriť na webhostingu“ bola reč o aliasoch. Tentokrát vám predstavíme novú ponuku multihostingu, ktorú dnes Active 24 na Slovensku vypúšťa do sveta. S novým multihostingom je možné spravovať až 10 webov na jednom hostingu. Hostingový balíček pritom stojí rovnako ako predtým. Súčasťou balíčka sú pochopiteľne emaily, databáza, skriptovanie, FTP, Cron a ďalšie služby.

Multihostingové balíčky sú ponúkané v 2 rôznych príchutiach. Prvá, skôr osobná príchuť, má názov Home, 5 GB priestoru a cenu 4,95 € mesačne za 5 webov. Druhá príchuť je určená pre podnikanie, preto sa pýši celými desiatimi „giga“ pre 10 samostatných webhostingov. Stojí 9,92 € za mesiac a nesie názov Business. Ak chcete na začiatok len ochutnať, neváhajte vyskúšať Home. Ak vám bude vyhovovať ale 5 webov obsiahnutých v tomto balíčku vám nebude stačiť, nie je problém kedykoľvek zmeniť model na Business s 10 webmi.

Multihostingové balíčky môžu byť veľmi vhodné pre webdesignérov, ktorí hostujú weby pre svojich klientov. Ponuku však môže využiť ktokoľvek, kto spravuje či prevádzkuje viac webov a zároveň si potrpí na sporivosť.