Chcete novú doménu? Hľadajte ju na domeny.sk!

Domény sú naša práca. Doménam sa venujeme denno-denne. Doménami jednoducho žijeme. Aj preto sme pre vás vyvinuli microsite venujúcu sa doménam. Ako inak na doméne domeny.sk.

Všetko o doménach pod jednou strechou
Rozhodli sme sa využiť ten najlepší doménový názov pre domény, domeny.sk pre vybudovanie samostatnej microsite, kde nájdete viacero zaujímavých doménových funkcionalít. Tie vám napríklad pomôžu vybrať ten správny názov domény podľa kľúčových slov alebo overia dostupnosť vami zvolenej domény s viacerými koncovkami. To všetko v priebehu chvíľky.

Unikátny generátor doménových mien
Mysleli sme aj na situáciu, kedy si chcete zaregistrovať doménu, ktorá vystihuje napr. oblasť vášho pôsobenia, no neviete kde začať. Náš generátor doménových mien je vám k dispozícii práve v takejto situácii. Stačí zadať slová alebo slovo a náš systém vám sám ponúkne vhodné doménové názvy.

Videá pre spestrenie
Aby sme vám názorne priblížili možnosti, ktoré naše domeny.sk ponúkajú, ponúkame vám niekoľko krátkych videonávodov , ktoré vás prevedú jednotlivými krokmi výberu, generovania a overovania domén. Pozrite si naše videá.

Ku každej doméne, ktorú chcete na internete sprevádzkovať budete potrebovať aj webhosting. Oplatí sa preto pozrieť si aj prehľad služieb webhosting a multihosting.