Servery zadarmo na skúšku

S rastom obľuby našich serverových riešení, máme stále viac záujemcov o vyskúšanie týchto vysoko výkonných služieb. Rozhodli sme sa preto ponúknuť záujemcom o naše serverové riešenia 14 dní prevádzky zadarmo a to bez nutnosti akejkoľvek úhrady alebo následnej povinnosti objednania služby.
server

Máte možnosť vyskúšať si, ako fungujú naše Virtuálne privátne servery, Virtuálne managed servery alebo Aplikačné servery. Vo všetkých prípadoch ponúkame TRIAL verziu v konfigurácii, ktorá zodpovedá konkrétnemu serverovému balíčku vo verzii PROFI, teda „stredná“ výkonová trieda. Môžete počítať s tým, že k dispozícii budete mať najmenej 60 GB priestoru, 2 GB RAM alebo 2 procesorové jadrá a kontakt na nášho serverového experta, ktorý vám poradí, keď budete potrebovať s niečím poradiť. Pri všetkých serverových riešeniach si môžete vybrať operačný systém Linux alebo Windows.

Budeme veľmi radi, ak naše serverové riešenia vyskúšate a podelíte sa s nami o vaše skúsenosti s testovacou prevádzkou. Všetkým, ktorí tak učinia do konca mája 2015, ponúkneme zľavu 30 % na prvé platené obdobie.