Letná súťaž. Súťažná otázka pre tento týždeň (9.7. – 14.7.2013)

V pondelok 15.7.2013 sme vyžrebovali víťaza pre minulotýždňovú súťažnú otázku. Stal sa ním pán Marián Pčolinský. Prosíme aby sa nám ozval e-mailom podľa inštrukcií v našej odpovedi na jeho príspevok v komentároch pod týmto článkom. Správna odpoveď na minulotýždňovú otázku znela: Dĺžka videonávodu „„Ako vygenerovať vhodný názov domény“ je 59 sekúnd. Výhercovi blahoželáme a čakáme, že sa nám ozve. Už zajtra uverejníme súťažnú otázku pre tento týždeň.

Leto je pohoda. Leto je zábava. V ACTIVE 24 by sme radi prispeli k pohodovej letnej zábave letnou súťažou pre vás. Súťaž je venovaná tým z vás, ktorí nás sledujete na našom blogu a našich sociálnych sieťach. Každý týždeň vám položíme jednu súťažnú otázku, na ktorú nájdete odpoveď na jednom z našich webov. Správnu odpoveď nám napíšte do komentára pod týmto príspevkom na blogu. Zo správnych odpovedí vyberieme každý týždeň jedného výhercu. Čo môžete vyhrať? Budeme súťažiť o vecné ceny a naše služby. Pri každej súťažnej otázke uvedieme jednu cenu, ktorú môžete v daný týždeň u nás za správnu odpoveď vyhrať.

Tento týždeň súťažíme o USB flash disk s kapacitou 8 GB

Súťažná otázka pre tento týždeň (9.7. – 14.7.2013) znie: Koľko sekúnd má videonávod na portáli domeny.sk s názvom „Ako vygenerovať vhodný názov domény“?
Dĺžku videonávodu nemusíte stopovať, za správnu odpoveď považujeme dĺžku v sekundách uvedenú v časomiere videonávodu.
Malá pomôcka: odpoveď hľadajte v zápätí portálu www.domeny.sk – sekcia Ako na to – podsekcia Videonávody
Správnu odpoveď nám píšte do komentára pod týmto príspevkom.


Podmienky súťaže:
1. Každý týždeň vyžrebujeme jedného výhercu, ktorý uviedol správnu odpoveď na súťažnú otázku v daný týždeň v komentároch pod príspevkom k súťaži na tomto blogu. Výherca bude kontaktovaný a výhra mu bude doručená poštou v prípade vecnej ceny a zriadením služby v prípade výhry vo forme našej služby
2. Do súťaže sa môžu zapojiť slovenskí zákazníci ACTIVE 24 a slovenskí návštevníci našich webových stránok a sociálnych sietí
3. Vrámci jedného týždňa sa do súťaže môže každý účastník zapojiť len raz jednou správnou odpoveďou (máme prehľad o IP adresách, z ktorých odpovede prichádzajú)
4. ACTIVE 24 si vyhradzuje čas 14 pracovných dní na doručenie ceny
5. ACTIVE 24 si vyhradzuje právo nezaradiť do žrebovania takých účastníkov akcie, ktorí nebudú spĺňať podmienky akcie, alebo v prípade pochybností o dodržaní pravidiel akcie.
6. Akcia nie je „spotrebiteľskou lotériou“ podľa zákona Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.