Vylepšený MULTIHOSTING teraz s 80% zľavou!

Boli sme medzi prvými ktorí na Slovensku ponúkli MULTIHOSTING. Pozorne počúvame názory našich zákazníkov a preto sme náš multihosting ešte vylepšili a ponúkame ho teraz navyše s 80% zľavou. 5 webov tak môžete hostovať len za 1 €/mesiac a 10 webov len za 2 €/mesiac. .SK doménu máte u nás len za 11,50 €/rok.

V ACTIVE 24 si dávame záležať na tom, aby naši zákazníci boli spokojní. Robíme pravidelné prieskumy spokojnosti a na základe výsledkov vylepšujeme svoje produkty. Boli sme medzi prvými ktorí na Slovensku ponúkli MULTIHOSTING. Keďže webhosting je jeden z našich nosných služieb a pozorne načúvame vašim potrebám, náš multihosting sme ešte vylepšili. A to nie je všetko. Teraz ho u nás získate s 80% zľavou.

Ako multihosting funguje?

K dispozícii sú dva varianty multihostingových balíčkov: HOME a BUSINESS. Diskovú kvótu balíčkov 5 a 10 GB je možné rozdeliť medzi 5 až 10 samostatných virtuálnych serverov (webhostingov). Stačí určiť, na akej doméne webhosting pobeží. Vrámci jednotlivých serverov ďalej môžete prerozdeliť kvótu medzi web, e-maily a databázu. Kvóty je možné ľubovoľne a jednoducho podľa potreby meniť a prenastavovať. K jednotlivým virtuálnym serverom (webhostingom) potom ľahko zapnete i databázu.

Vylepšený Multihosting s 80% zľavou

Pôvodnú ponuku multihostingu sme vylepšili a prinášame tak ešte viac služieb a teraz za výrazne zníženú cenu s 80% zľavou.

V čom je multihosting teraz ešte lepší?

Pridali sme možnosť vytvoriť viac samostatných FTP prístupov, celkovo je možné pre každý webhosting (virtuálny server) v rámci balíčka zriadiť až 5 samostatných FTP prístupov. Pre každý webhosting (virtuálny server) v rámci oboch balíčkov je možné nastaviť až 5 e-mailových aliasov, teda celkom 25 pre balíček HOME a 50 pre balíček BUSINESS, aliasy pre web sú naďalej neobmedzené.
K obom balíčkom a každému webhostingu (virtuálnemu serveru) sme pridali možnosť prezerania error logu vlastného webového servera. Ku každému podadresáru v koreňovom adresári umožňujeme automaticky vytvoriť doménu III. úrovne, ktorá sa bude presmerovávať do rovnomenného adresára.

Vedeli ste, že …?

  • na našom multihostingu nainštalujete redakčné systémy WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce a phpBB na jedno kliknutie?
  • na našom hostingu je možné publikovať webové aplikácie pomocou nástroja Microsoft WebMatrix
  • diskovú kvótu môžete podľa potreby flexibilne prerozdeľovať medzi priestor pre www, databázu a e-maily

  • .SK doména len za 11,50 €/rok

    Slovenskú národnú doménu dlhodobo ponúkame za jednu z najnižších cien len za 11,50 €/rok. DNS parkovanie k doméne u nás neplatíte.