Czech Internet Forum s našou účasťou

Tento rok praje zľavám a zľavovým serverom. Zľavy sú žiadaným artiklom, na prekvapenie všetkých rastú zľavové servery na domácom internete ako huby po daždi. Active 24 nechce zostať pozadu, naplno si uvedomuje silu aktuálneho trendu.

Tohtoročný CIF sa koná 11. novembra v konferenčom centre City v Prahe na Pankráci. Podľa slov organizátora je Czech Internet Forum 2010 jedinou akciou, ktorá nielen „poníma český internet ako prepojený celok“, ale naviac k tomu „z neho vyberá to najzaujímavejšie“. Na programe sú prednášky a taktiež osobnejšie workshopy, detailný program nájdete na http://kristalova.lupa.cz/cif/2010/program/

Active 24 bude mať zástupcu medzi prednášajúcimi. Riaditeľ Petr Šmída prehovorí o doménovej kriminalite v prednáške „Bezpečná doména – ako sa brániť doménovej kriminalite“. Prednáška začína 13:30 (áno, ihneď po obede), reč bude o tom, čo je to doménová kriminalita a ako sa proti nej účinne brániť. Vypočujete si, ako postupovať, keď vám niekto odcudzí doménu, aké sú možnosti riešenia a koľko vás to bude stáť. Ďalšie informácie ohľadom konferencie získate na http://kristalova.lupa.cz/cif/2010/.