Kto vyhral doménu v našej letnej súťaži?

Minulý týždeň sme v našej letnej súťaži vyhlásili súťažnú otázku, ktorá sa týkala našej zákazníckej podpory. Záujem o výhru – registráciu .SK domény zadarmo bol veľký. Medzi správnymi odpoveďami prišla i odpoveď od Mareka Marcinecha, ktorý sa stal výhercom .SK domény zadarmo. Pána Mareka budeme s oznámením o výhre kontaktovať na e-mailovej adrese, z ktorej nám napísal správnu odpoveď. Naša letná súťaž vrcholí a už zajtra uverejníme poslednú súťažnú otázku Letnej súťaže s ACTIVE 24.

Pán Marek získal za správnu odpoveď na minulotýždňovú súťažnú otázku registráciu .SK domény zadarmo

Súťažná otázka pre minulý týždeň (19.8. – 25.8.2013) znela: V ktorých hodinách počas dňa sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu?
Správna odpoveď: Naša zákaznícka podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni aj počas sviatkov a dní pracovného voľna.

Podmienky súťaže:
1. Každý týždeň vyžrebujeme výhercu alebo výhercov, ktorý nám zaslal správnu odpoveď na súťažnú otázku v daný týždeň na adresu marketing(zavináč)active24bodkask. Výherca bude kontaktovaný a výhra mu bude doručená poštou v prípade vecnej ceny a zriadením služby v prípade výhry vo forme našej služby
2. Do súťaže sa môžu zapojiť slovenskí zákazníci ACTIVE 24 a slovenskí návštevníci našich webových stránok a sociálnych sietí
3. Vrámci jedného týždňa sa do súťaže môže každý účastník zapojiť len raz jednou správnou odpoveďou (máme prehľad o IP adresách, z ktorých odpovede prichádzajú)
4. ACTIVE 24 si vyhradzuje čas 14 pracovných dní na doručenie ceny
5. ACTIVE 24 si vyhradzuje právo nezaradiť do žrebovania takých účastníkov akcie, ktorí nebudú spĺňať podmienky akcie, alebo v prípade pochybností o dodržaní pravidiel akcie.
6. Akcia nie je „spotrebiteľskou lotériou“ podľa zákona Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.
7. Registrácia .SK domény zadarmo zahŕňa registráciu domény na jeden rok zadarmo.