Najrýchlejšia inštalácia WordPress na jedno kliknutie na našom hostingu

WordPress je jedným z najobľúbenejších a najčastejšie používaných open source redakčných systémov. Na našom hostingu si WordPress môžete nainštalovať veľmi jednoducho – jedným kliknutím v online Zákazníckom centre. Po spustení služby dôjde na webhostingu (virtuálnom serveri) k automatickej inštalácii redakčného systému. Emailom je následne doručená správa s prístupovými údajmi k administrácii webových stránok. Potom sa stačí prihlásiť do administrácie a začať vytvárať vlastné webové stránky.

Portál wp.sk, ktorý prináša najnovšie informácie zo sveta WordPress otestoval náš one click installer pre WordPress a výsledok nás potešil. Inštalácia WordPress na našom hostingu podľa nich prebehla najrýchlejšie spomedzi všetkých doteraz testovaných hostingov. Odporúčanie na náš hosting pre váš WordPress nájdete na portáli wp.sk v sekcii Hosting.

WP.sk prináša prehľad zaujímavých rozšírení a nástrojov pre WordPress. Sleduje aktuálne trendy a udržuje užívateľov a fanúšikov tohto CMS v kurze. Prevádzkovatelia portálu píšu návody a užitočné tipy, aby vám uľahčili prácu s WordPress. Organizujú WordCamp, čo je otvorená konferencia zameraná na všetko okolo redakčného systémuWordPress. Je to neformálne stretnutie organizované lokálnou WordPress komunitou, kde sa z používateľov WordPress stávajú spíkri. WordCamp je otvorený pre všetkých, od bežných používateľov cez bloggerov až po hardcore developerov.

Pre inštaláciu WordPress na jedno kliknutie odporúčame multihosting HOME, na ktorom môžete len za 1 € mesačne hostovať až 5 webov.