SK doména za najnižších 9,90 €

Registráciu SK domény máte u nás od 1.10.2010 len za 9,90 € (11,88 € s DPH). A to nie je všetko. Už dlho si u nás zákazníci užívajú množstvo služieb k doméne zadarmo. Môžete sa k nim pridať i vy.

Aké bonusy Vám k SK doméne za 9,90 € pridáme?

Superstránka
Ku každej .sk doméne si môžete aktivovať webovú vizitku zadarmo. Je určená tak jednotlivcom, ako aj skupinám osôb, ktorí chcú byť na internete videní a chcú mať všetky informácie o sebe na jednom mieste. Okrem textu môžete vkladať aj fotky a odkazy na zaujímavé stránky. Superstránka ako jediná umožňuje prepojenie s vašimi ďalšími profilmi – Facebook, Twitter, blog, YouTube, LinkedIn, Rajce, Picasa a ďalšie.

Fotogaléria
Ku každej .sk doméne dostanete diskový priestor 50 MB s možnosťou umiestnenia až 200 fotografií na web zadarmo. Služba Fotogaléria obsahuje jednoduchý nástroj, pomocou ktorého fotografie na web umiestnite a spravujete ich.

Presmerovanie webu a e-mailov
Ku každej .sk doméne si môžete zadarmo aktivovať službu presmerovanie webu a e-mailov zadarmo. Podmienkou sú nameservery ACTIVE 24 k doméne.

Redakčný systém eZ Express zadarmo
Ku každej .sk doméne je k dispozícii 50 MB priestoru s CMS, pomocou ktorého si sami môžete vytvoriť webovú stránku. K dispozícii sú moduly ako GoogleMaps, grafické šablóny, integrácia sociálnych sietí, kontaktný formulár, podpora vCard.

DNS parkovanie zadarmo
U ACTIVE 24 zaparkujete svoju doménu zadarmo. Primárny i sekundárny NS server navyše podporuje aj protokol IPv6

SK doménu len za 9,90 € (11,88 € s DPH) si u nás zaregistrujete od dnešného dňa – 1.10.2012. Pre viacero domén u nás teraz navyše dostanete MULTIHOSTING s 80% zľavou.