WordPress hosting u nás frčí

Taktiež Vás baví robiť veci, ktoré ostatní ocenia? Určite áno. V tom prípade iste pochopíte, akú máme radosť z využívania služby Inštalácia webu jedným kliknutím, ktorá pomáha obyčajným smrteľníkom (rozumejte “neajťákom”) so sprevádzkovaním webových stránok, blogov alebo dokonca e-shopov.
Za necelý rok a pol od štartu tejto služby bolo u nás vďaka nej sprevádzkovaných viac ako 2200 webových prezentácií a záujem o WordPress, Joomlu, Drupal, osCommerce alebo phpBB je čím ďalej väčší.

Od konca minulého roka, kedy sme štatistiky používania tejto služby zverejnili naposledy sa dostal na prvé miesto vo Vašej obľúbenosti WordPress, v tomto roku si ho ako svoj redakčný systém zvolilo 60% zákazníkov, ktorí službu Inštalácia jedným kliknutím využili a medzi ponúkanými redakčnými systémami má už takmer polovičný podiel! I celosvetovo je WordPress jasnou jedničkou, udáva sa, že na neho narazíte na šestnástich weboch zo sto.

Mimochodom, ten trocha dlhý názov služby “Inštalácia webu jedným kliknutím” nepreháňa, u nás naozaj dokážete sprevádzkovať WordPress, Joomlu a iné publikačné systémy jedným kliknutím, ich inštaláciu máme plne automatizovanú. Zrejme taktiež preto je služba v tak veľkej miere využívaná a my sa tešíme na ďalších záujemcov o ňu. Možno Vás o vyskúšaní nášho hostingu presvedčí 80% zľava na Multihosting.