Superstránka vo finále súťaže IT produkt roka 2012

Naša služba Superstránka postúpila do finále 6. ročníka súťaže IT produkt roka, usporiadanej časopisom Computerworld. Internetová vizitka, ktorú si môžu zákazníci ACTIVE 24 aktivovať na vlastnej doméne, uspela v kategórii „on-line alebo súvisejúce služby/informačné systémy“.

Úspech nás teší o to viac, že o zaradenie produktu medzi finalistov rozhoduje redakcia časopisu Computerworld v spolupráci s odborníkmi na danú problematiku. Podľa pravidiel súťaže rozhodujú pri hodnotení produktov predovšetkým pozitívna odlišnosť od konkurencie a prínosy produktu pre zákazníka. Do finále súťaže postupujú celkovo inovatívne produkty alebo produkty so zaujímavým funkčným zdokonalením, výrazne zjednodušeným ovládaním alebo i s výnimočne priaznivou cenou.

Ešte cennejší ako postup do finále je pre nás obľuba, ktorú služba nachádza medzi užívateľmi. Superstránka bola uvedená na trh pred necelými 8 mesiacmi a za tú dobu si ju aktivovalo viac ako 2000 užívateľov, z toho viac ako 1500 si už jej prostredníctvom vytvorilo na webe vlastný originálny obsah. Službu môžu zákazníci ACTIVE 24 využívať ku každej zaregistrovanej doméne zadarmo.

Ak Superstránku ešte nepoznáte, pre predstavu o tom, čo všetko ponúka, si prezrite galériu, ktorú nájdete na webe Superstránky. Na rovnakej adrese si môžete aktivovať demo-verziu a vyskúšať si na vlastnej koži, aké jednoduché je vytvoriť si vlastný web, prepojený s profilmi na sociálnych sieťach. Ďalšie informácie nájdete taktiež na facebookovej stránke Superstránky.

Martina Pohořelická, produktová manažérka služby Superstránka

S kvalitným webhostingom od ACTIVE 24 hostujete jednoducho.