Nový web Active 24. Je tu! Úplne nový, v červenobielom prevedení.

Poznáme to všetci z reklamy. Podkožný tuk pribúda, rovnako ako vrásky, koža nie je taká pružná ako bývala. Prestrih a pred nami je kráska v bielych šatách s výraznými červenými doplnkami. Chcete ju? Navštívte www.active24.sk.

Snažili sme sa, tak snáď je to vidieť. Hlavný dôraz sme kládli na dizajn v spojení s jednoduchou použiteľnosťou webu. Grafický dizajn a štruktúra stránok sú teraz jednotné pre všetky stránky webu, návštevník stránok by sa mal orientovať na stránkach bez väčších obtiaží.

Dominantné miesto na úvodnej stránke zaberá prehľad všetkých našich služieb, od domén cez webhosting až po servery a email. Po nájazde myšou na každú položku sa ukáže podmenu, takže detailná stránka venovaná konkrétnej službe je dostupná z hlavnej stránky na jedno kliknutie.

Informácie určené súčasným zákazníkom sú koncentrované na stránke http://www.active24.sk/klientska-zona/ Užívatelia tu nájdu zákaznícke centrum, kde môžu spravovať svoje služby, sprievodcu, nápovedu a správy pre súčasných zákazníkov.

Najväčšou novinkou je tzv. navigátor. Zákazník môže postupovať krok za krokom k riešeniu svojho problému či požiadavky. Ak potenciálny zákazník hľadá riešenie určené na tvorbu a správu vlastných webových stránok, klikne na „Chcem webové stránky“ a ihneď vidí ďalšie možnosti:

Bez akýchkoľvek znalostí internetových technológií si i laik ľahko a rýchlo nájde pre neho najvhodnejšie riešenie. A ak nenájdete na našom novom webe to, čo hľadáte, napíšte prosím komentár. Budeme radi za každý váš názor či pripomienku.