Doména EU zadarmo pre fanúšikov ACTIVE 24 na Facebooku

Máme tu špeciálnu akciu pro všetkých, ktorým sa páči ACTIVE 24 na Facebooku. Poďakovaním je doména s koncovkou EU na rok zadarmo.

Ako doménu zadarmo získať?

  1. Kliknite na tlačidlo „To sa mi páči“ na Facebookovej stránke ACTIVE 24
  2. Vyberte si voľnú doménu s koncovkou eu a urobte jej objednávku. Zvoľte pritom ročné fakturačné obdobie a platbu prevodom na účet.
  3. Hneď ako Vám príde výzva k platbe, nárokujte si prosím 100% zľavu tak, že vložíte komentár obsahujúci variabilný symbol platby pod tento článok na našom blogu. Môžete napísať napr.: „Prosím o doménu zadarmo pre VS 89675896″.
  4. Po prekontrolovaní objednávky a overení všetkých podmienok bude podľa variabilného symbolu stornovaná výzva k platbe, ktorá Vám bola predtým zaslaná. Doména bude pritom registrovaná na vás.

Ponuka domény EU na rok zadarmo pre fanúšikov ACTIVE 24 na Facebooku platí od 16.8.2011 do 10.9.2011 a vzťahuje sa na jednu registráciu novej domény s koncovkou eu na 1 rok pro 1 nového fanúšika.

Update k 19.8.
Akcia .EU doména zadarmo má veľký medzinárodný úspech. Na českom i slovenskom Facebooku sme rozdali už 100 domén.

Na akciu sme mali pripravených celkovo 200 domén, v banku je teda ešte ďalších 100 kusov, tak neváhajte, lajkujte a objednávajte .EU domény zadarmo.

Update ku 24.8.
S potešením sme reagovali na váš veľký záujem o registráciu eu domén vrámci našej akcie na Facebooku. Zaregistrovali sme vám na Slovensku a v Čechách 200 .eu domén v celkovej hodnote 1 692 €.

Týmto našu akciu ukončujeme ale odporúčame vám priebežne náš blog a našu stránku na Facebooku naďalej sledovať. Podobnou akciou vás totiž môžeme kedykoľvek opäť prekvapiť. Užite si svoje nové .eu domény k spokojnosti!