Multihosting zadarmo užívatelia ocenili

V priebehu decembra a januára sme rozdali niekoľko desiatok multihostingových balíčkov HOME, ktoré užívatelia môžu testovať pol roka zadarmo. Bez záväzku objednávky platenej služby po uplynutí testovacieho obdobia. Ponuka si našla svojich priaznivcov prostredníctvom sociálnych sietí, IT blogov i vyhľadávania Google AdWords. Približne mesiac po zriadení testovacieho konta sme užívateľom, ktorí sa náš multihosting rozhodli vyskúšať rozposlali dotazník. Cieľom dotazníka bolo získať užívateľské názory na kvalitu multihostingu od ACTIVE 24. Aká bola spätná väzba užívateľov? O tom sa dozviete viac v nasledujúcich riadkoch.

Prečo sa rozhodli multihosting zadarmo vyskúšať?

Jedným z najčastejšie uvádzaných dôvodov bola možnosť správy viacerých domén na jednom mieste – pod jedným účtom. Táto informácia potvrdila náš predpoklad, že dopyt po službe multihostingu aj na slovenskom trhu je. To bol koniec koncov jeden z dôvodov zavedenia služby do našej ponuky koncom minulého roka.
Viacerí užívatelia sa rozhodli balíček HOME zadarmo objednať zo zvedavosti . Testovali kvalitu našich hostingových služieb pred urobením platenej objednávky.

Účel využitia multihostingu

Multihosting využívajú naši respondenti predovšetkým pre biznis účely (firemný web, projektový web) a súkromné účely (domáci web, web s koníčkami).

E-mailové schránky na multihostingu

Polovica užívateľov využíva na našom multihostingu aj e-mailové schránky.
Spokojnosť s administráciou,technickou kvalitou a parametrami balíčka
S administráciou multihostingu sú spokojných alebo veľmi spokojných ¾ opýtatných. Technickú kvalitu služby ocenilo 87,5 % užívateľov. 87% respondentov vyjadrilo spokojnosť s parametrami multihostingového balíčka HOME.

Pomer cena-výkon je primeraný

Zaujímal nás aj názor užívateľov na cenu balíčka HOME. Veľká väčšina považuje cenu balíčka 4,95 € + DPH/mesiac za primeranú. Pripomíname, že balíček obsahuje možnosť správy 5 domén, 5 GB flexibilného diskového priestoru, možnosť zriadenia 5 databáz, 5 FTP kont, podporu PHP a ASPX skriptov a možnosť zriadenia neobmedzeného počtu e-mailových schránok a výberu OS.

Odporučili by náš multihosting?

Každá firma je nadšená, keď je jej zákazník so službou natoľko spokojný, že by ju odporučil svojim známym. Po zhliadnutí názorov v našom dotazníku máme aj my dôvod na radosť. Veľká väčšina respondentov by náš multihosting odporučila ďalej. Dôvody? Spoľahlivosť, bezproblémová funkčnosť, úspora nákladov.

Priestor na zlepšenie

Vážime si aj kritické názory. Priestor v dotazníku sme prirodzene využili aj na to aby sme zistili prípadné nedostatky a možnosti vylepšenia služby. Užívatelia by privítali možnosť zriadenia viacerých databáz a ftp účtov. Prijali by aj možnosť flexibilnejšieho rozloženia diskového priestoru medzi jednotlivé domény. Pokiaľ ide o administráciu, pochválená bola funkčnosť, popracovať by sme mohli na prehľadnosti.

Radi by sme poďakovali všetkým, ktorí sa do testovania zapojili. Prajeme úspešné webové projekty na multihostingu od ACTIVE 24.