Ukončená akcia. EU doména zadarmo a k nej Superstránka


Po minuloročnej úspešnej akcii, v ktorej sme na Slovensku rozdali viac ako 140 .eu domén zadarmo sme pre vás tentokrát pripravili aj bonus.

Od 15.2.2012 do vyčerpania zásob zaregistrujeme našim novým fanúšikom na Facebooku .eu doménu zadarmo. Počet domén je limitovaný, preto neváhajte využiť príležitosť čo najskôr. Navyše k novej .eu doméne dostanete možnosť vytvoriť si vlastnú webovú vizitku prostredníctvom služby Superstránka.
Aktualizácia – akcia bola 29.2. ukončená.

Čo je Superstránka?

Superstránka je webová vizitka, ktorá Vám umožní jednoducho prezentovať Vaše osobné záujmy, koníčky alebo podnikateľské záujmy na internete. Supertstránku ľahko naplníte vlastným textom, fotkami alebo odkazmi na zaujímavé stránky a prepojíte s Vašimi profilmi a obsahom na Facebboku, Twitteri, blogu, YouTube, LindedIn, Picasa. Obsah z nich sa automaticky natiahne na Superstránku, takže budete mať všetok obsah na jednom mieste.

Ako .eu doménu zadarmo so Superstránkou získať?

  • kliknite na tlačidlo „páči sa mi to“ na našej facebookovej stránke http://www.facebook.com/domeny.sk
  • prejdite na objednávku domény na http://www.superstranka.sk/chcem-superstranku/. Vpíšte názov domény, v roletke napravo zvoľte koncovku .eu a objednajte si .eu doménu
  • skontrolujte si e-mailovú schránku. Hneď ako Vám príde výzva k platbe za objednanú doménu, nárokujte si registráciu eu domény zadarmo pridaním komentára pod tento článok na blogu. Môžete napísať napr. „Prosím o doménu zadarmo pre VS 89675896″
  • po prekontrolovaní objednávky a overení všetkých podmienok bude podľa variabilného symbolu stornovaná výzva k platbe, ktorá Vám bola predtým zaslaná. Doménu Vám zaregistrujeme a informáciu o jej úspešnom zaregistrovaní nájdete v odpovedi na Váš komentár pod týmto článkom.