Rozdávame hosting. Multihosting pre váš web na 6 mesiacov zadarmo!

Určite to poznáte. Vytvoríte si nový web a premýšľate nad tým, kde ho hostovať. Keby tak len bola možnosť vyskúšať hosting niekde zadarmo! Príjemne Vás prekvapíme. Od dnešného dňa môžete u nás skúšať multihosting až 6 mesiacov bez záväzkov zadarmo.

Čo je multihosting?
Multihosting HOME od ACTIVE24 Vám ponúka možnosť vrámci jedného balíčka zriadiť 5 samostatných virtuálnych serverov, plnohodnotných webhostingov. Pre každý virtuálny server (webhosting) je k dispozícii dostatok priestoru pre web, e-maily a databázu, podpora skriptov, FTP prístup a mnoho ďalšieho.

Ako multihosting funguje?
Diskovú kvótu balíčka 5 GB môžete rozdeliť medzi 5 samostatných virtuálnych serverov (webhostingov). Stačí určiť, na akej doméne webhosting pobeží. Vrámci jednotlivých serverov ďalej môžete prerozdeliť kvótu medzi web, e-maily a databázu. Kvóty je možné priebežne, ľubovoľne a jednoducho podľa potreby meniť a prenastavovať. K jednotlivým virtuálnym serverom (webhostingom) potom ľahko zapnete i databázu.

Čo multihostingový balíček HOME obsahuje?
• 5 GB priestoru pre multihosting
• možnosť hostovania až 5 domén
• 5 x FTP prístup
• 5 x databáza MySQL alebo MSSQL
• podpora PHP alebo ASPX skriptov
• možnosť výberu operačného systému – Linux alebo Windows
• neobmedzený prenos dát do SIX-u
• správu hostingu cez online Zákaznícke centrum

Pre koho je multihostingový balíček HOME zadarmo určený?

Multihostingový balíček HOME je určený všetkým, ktorí potrebujú efektívne spravovať viac domén (webhostingov) z jedného miesta a nechcú zbytočne utrácať € za jednotlivé webhostingy. Ponuku môžu oceniť hlavne webdizajnéri a webové štúdiá.

Zadarmo a bez záväzkov na 6 mesiacov
Multihostingový balíček HOME môžete skúšať až 6 mesiacov bez akýchkoľvek poplatkov a bez záväzku k objednávke platenej služby v budúcnosti.

Ponuka obmedzená časovo a počtom kusov
Ponuka je časovo a počtom kusov obmedzená. Za skúšku nič nedáte, rozhodnite sa preto vyskúšať multihosting zadarmo čo najskôr. Kliknite a zistite viac informácií o ponuke.