Doména a web na rok zadarmo! Pre všetkých fanúšikov Active 24 na Facebooku.

Facebook sa stáva jedným z fenoménov dnešného internetu. Viete, že keby bol Facebook štátom, išlo by o tretiu najľudnatejšiu krajinu sveta? Na Slovensku je asi 1,3 mil. užívateľov Facebooku, minulý rok išlo pritom o stovky tisíc.

Firma Active 24 má na Facebooku svoju vlastnú stránku, kde sa každý užívateľ Facebooku môže stať našim fanúšikom. Čo za to? Doménu a hosting s predinštalovaným redakčným systémom na rok zadarmo.

Ako postupovať?

  1. Staňte sa fanúšikom Active 24 na Facebooku.
  2. Vyberte si voľnú doménu s koncovkou eu, com, biz alebo info.
  3. Urobte objednávku domény na www.domeny.sk, zvoľte pritom ročné fakturačné obdobie a platbu prevodom na účet.
  4. Keď Vám príde výzva k platbe, môžete si uplatniť 100% zľavu tak, že vložíte komentár s variabilným symbolom platby pod článok na http://www.websalon.sk/2010/03/domena-a-web-na-rok-zadarmo-pre-vsetkych-fanusikov-active-24-na-facebooku/, kde ponúkame doménu a web zadarmo.
  5. Choďte na úvodnú stránku nášho blogu a prihláste sa cez Facebook (modré tlačidlo „Connect with Facebook“ v sekcii „Návštevníci“ v pravom stĺpci hore).
  6. Zadajte komentár a uveďte v ňom prosím variabilný symbol z výzvy k platbe (nechajte zaškrtnuté políčko „Publikovať tento komentár na Facebooku“). Môžete napísať napr.: „Prosím zriaďte mi web zadarmo pre VS 89675896“.
  7. Po prekontrolovaní objednávky a overení všetkých podmienok bude podľa variabilného symbolu stornovaná výzva k platbe, ktorá Vám bola predtým zaslaná (doména bude pritom registrovaná na vás).
  8. K doméne si potom môžete v Zákazníckom centre zadarmo aktivovať redakčný systém eZ Publish Express, pomocou ktorého si jednoducho vyrobíte webové stránky. Po prihlásení si zobrazíte zoznam domén (sekcia „Domény“) a u požadovanej domény kliknete na ikonku „eZ“ a potom na tlačidlo „Spustiť eZ Publish Express“. O zriadení služby eZ Publish Express budete informovaní e-mailom.

Ponuka domény a webu zadarmo pre fanúšikov Active 24 Slovensko na Facebooku platí do 21.4. 2010 a vzťahuje sa na jednu registráciu novej domény s koncovkou eu, com, biz alebo info na 1 rok pre 1 fanúšika. Akcia je určená len pre občanov Slovenska a firmy sídliace na Slovensku.