Ukážte svoje fotky na vlastnej doméne. Úplne zadarmo.

Každý zákazník, ktorý si na www.domeny.sk objedná doménu, k nej získa webovú fotogalériu zadarmo. Fotogaléria pojme až 200 snímkov v základnej verzii zadarmo. Ponuka je určená predovšetkým pre fotografov, ktorí chcú rýchlo a jednoducho zverejniť svoje fotky na internete.

Pre väčšiu prehľadnosť je možné snímky triediť do jednotlivých fotoalbumov, ktorých počet nie je obmedzený. Fotogaléria je umiestnená na vlastnej doméne (www.vasa-domena.sk) alebo môže byť dostupná na adrese fotogaleria.vasa-domena.sk. Príklad fotogalérie si môžete pozrieť pod týmto odkazom.

K tomu, aby bolo možné využiť ponuku fotogalérie zadarmo, je nutné mať u ACTIVE 24 vlastnú doménu druhej úrovne. Je možné buď registrovať novú doménu alebo previesť už existujúcu doménu. Ponuka platí pre všetky koncovky domén a nie je časovo ohraničená.

Samotná správa fotogalérie, teda nahrávanie nových fotiek, úprava či mazanie už existujúcich, vrátane správy fotoalbumov sa prevádza cez webové rozhranie priamo na adrese fotogalérie. Pre začiatočníkov je pripravená podrobná nápoveda. Podrobnosti týkajúce sa ponuky fotogalérie zadarmo ku každej doméne nájdete na www.domeny.sk/sk/domeny/sluzby/